27.08.2019  |  Interior  |  Dekorasjon

Mennesker er inspirasjonskilden.

Anna Bülow er en svensk kunstner, illustratør og designer som bor og jobber i Norge. Hun presenterer nye bilder med opphav i sin filosofi om å vise hele følelsesregisteret til mennesker.

Anna Bülow er representert i designbutikker over hele verden og er kjent for sin spesielle stil. ”Mine ansikter er rett og slett uttrykk for kommunikasjon, balanse og innhold”, forteller Anna.

”Vi mennesker er komplekse, enkle og veldig like. Vi er bittesmå i det store universet men kan være absolutt alt for en annen. Alt, en svindlende tanke... Jeg vil være i alt det der, alt vi er - alt vi føler. Jeg vil snakke om det fordi det berører meg. Men jeg har ikke ord for alt. Noen mangler. Jeg finner de i blyanter og kull og farge. Finner nyanser, strukturer og dybde. Jeg finner mitt språk og min stemme i møtet med papiret og lerretet.”

www.annabulow.com

www.artbylove.no

Oslo Design Fair: D01-09

-GB

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer