Mindre sukker mer smak

Lakriskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik er håndlaget i henhold til gamle tradisjoner på den lille danske øya Ærø i Sør-Fyns skjærgård.

Pressefoto: Hattesen Konfektfabrik.

Her bruker de bare de beste ingrediensene, som pulver av frysetørkede bær og frukt, samt naturlige oljer og aromaer. Videre er det fokus på mindre sukker og i stedet mer naturlig kraft i smaken. Den siste utgaven er full av vår- og sommersmaker med aprikos, bringebær og rose.

www.konfektfabrikken.dk

Relatert innhold

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

17.04.2024Designbase.no

Nytt AI-verktøy kan utstyre forbrukere med IKEA-møbler

12.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nydelig servise fra Villa Collection Denmark

12.03.2024Designbase.no

Ny Henning Koppel-inspirert innfatning

07.03.2024Designbase.no

Kenya eller Nederland? Hvor har roser minst klimaavtrykk?

19.02.2024Designbase.no

Sett opp til påske

13.02.2024Designbase.no

Södahls fire nye akrylduker varsler våren

12.02.2024Designbase.no

En himmelsk farge finner sted

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023