14.02.2023  |  Interior  |  Dekorasjon

Dekorativt for våren

Royal Copenhagens nye vårkolleksjon 2023 er også perfekt for anledninger i påskesesongen. Påskeserien er pyntet med rødkløver, perlehyasinter og vannliljer. Hvert egg finnes i to varianter – en som viser blomsten i fullt flor, og en hvor kronbladene elegant smyger seg rundt hele egget, slik at alle de fine detaljene og fargene i blomsten kommer tydelig frem.
Eggene er perfekte som hengende dekorasjoner eller som en del av borddekkingen. På det store dekorative egget er det kronbladene til tulipanen som folder seg ut med sine graderte toner av delikate gule og grønne nyanser. Vårens Bonbonniere som er dekorert med skjermliljer, samt sesongens vase som er dekorert med delikate, grønne urter, er både gode gaveideer til noen du bryr deg om, men også ideell som gave til deg selv og som et vårtegn i ditt eget hjem.
www.royalcopenhagen.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer