06.07.2021  |  Business  |  Design

En ny designdestinasjon i København

Design Holding som står bak brands som B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclinea, Flos og Louis Poulsen, introduserer D Studio; konsernets første retail-destinasjon og hjemsted for skandinavisk og italiensk design - en ny multibrand-opplevelse av internasjonale dimensjoner.

D Studio ble født ut fra Design Holdings visjon om å skape en uovertruffen designdestinasjon. For første gang noensinne samles disse legendariske moderne møbel- og belysningsbrands i en innovativ iscenesettelse, et sted hvor design kan oppleves, feires og erverves – alt under et tak i København.

D Studios samlede gulvplass på 1.760 kvadratmeter gir besøkende mulighet for å oppleve de mange løsninger som disse klassiske og eksklusive brands kan tilby. Fra B&B Italia, et symbol på moderne design med en lang historie, til Maxaltos livsstilskolleksjon, basert på håndverk og tidløs eleganse, og Arclinea, som er synonymt med høyt avanserte og skreddersydde kjøkkener; over den visjonære italienske belysningsprodusent Flos med sine poetiske designs og fremsynte løsninger, og sist, men ikke minst: Louis Poulsen, det ikoniske danske belysningsbrand med sin enestående skandinaviske designarv.
Design Holding har samarbeidet med den tverrfaglige strategiske designvirksomhet, Design Group Italia, med hovedsete i Milano, om å realisere deres visjon for den nye retail-destination.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer