24.09.2021  |  Kitchen  |  Trender

Kjøkkenet blir leverom med pynt, kontor og myke hyggesoner

Kjøkken blir i stigende grad til leverom med pynt, kontorarbeidsplass og myke sitteplasser. Begrepet leverom illustrerer bruk til både forskjellige dagligdagse aktiviteter og roligere tilstedeværelse.
Som forhandler av Aubo-kjøkken ser Montér-kjeden at kjøkken innredes med plass til pynt i åpne reoler og hyller. Skjenk og vitriner til oppbevaring blir også etterspurt i kjøkkensentrene.
Kjøkkenbordet har lenge også vært stedet for lekselesing og jobbing hjemmefra. Aubo følger opp dette med utvidelse av kjøkkenbordet med ekstra sitteplasser for kontoroppgaver. Hyggesoner med myke sitteplasser inviterer dessuten til opphold i kjøkkenet for mer enn matlaging og måltider.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer