13.12.2021  |  Furniture  |  Tilbehør

Ny variant

Designstudioet Moebe i København presenterer nå sitt fleksible hyllesystem i en Smoked Oak-variant – en helt ny estetikk for et velkjent design.

Moebes Hyllesystem er kjent for sin strenge design, som gir full fleksibilitet og frihet til å bygge akkurat det du vil.

Med de nye variantene av ulike hyller, skrivebordsmoduler og skap i Smoked Oak, taler designet nå til et enda bredere publikum med det mørke og elegante utseendet til det minimalistiske designet.

www.moebe.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer