05.12.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Bærekraftig lek

Det nye tekstil- og interiørmerket Pine Cone har skapt en multi-funksjonell møbelserie i skumgummi, Happy Play.

Serien er designet basert på et plassbesparende behov i mindre hjem med fokus på barns motoriske utvikling og kreative lek. Derfor inkluderer serien flere funksjoner som lekeutstyr, og kan med fordel også brukes til avslapning. Barna er arkitektene som gir liv til møblenes mange funksjoner. TRIANGLE har uendelige bruksområder hvor bare fantasien setter grenser. Bruk den som en madrass med ryggstøtte, til balansegang, rutsjebane og puff.

Trekket er i 100% økologisk bomull, mens fyllet er sertifisert skum uten skadelige kjemikalier. Trekket kan tas av og vaskes på 30 grader.

Pine Cone skumgummi-møbler kommer i fine økologiske stoffposer med et håndtak slik at de er enkle å transportere, og selskapet prøver dermed å redusere plastforbruket og bidra til å støtte en mer bærekraftig kultur.

www.pinecone.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer