13.09.2021  |  Furniture  |  Design

Hva er det med skinn?

I designindustrien snakker vi om FSC-sertifisert tre, om ansvarlig emballasje og om resirkulerbare tekstiler når det gjelder møbler.

Men hva med skinn når det gjelder bærekraft? Skinn er spesielt relevant å fokusere på, ettersom nettopp møbeltrekk ofte finnes på de aller fleste møbler. Det mener Sørensen Læder.

For selskapet gjelder et spesielt uttrykk, sensualitet og prisen på designet. Ikke minst fordi overflaten er i direkte fysisk kontakt med forbrukere rundt om i verden. Hver dag, i mange år.

Derfor har Sørensen Læder i flere år jobbet med klimavennlige skinnkolleksjoner gjennom konkrete tiltak, tester og sertifisering med tanke på dokumentasjon. Nå er for eksempel 25 prosent av designfirmaets totale produktprogram sertifisert, eller testet med tilgjengelig dokumentasjon via uavhengige testinstitutter og sertifiseringsmyndigheter.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer