20.08.2021  |  Interior  |  Utstyr

VINTERENS MUST HAVE STOKKE® XPLORY® X WINTER KIT

Nye Stokke® Xplory® X Winter Kit er designet for å holde foreldre og barn varme i den kalde sesongen.

Settet er satt sammen av isolerte materialer, avtagbart stormtrekk og votter, en glidelås med refleks og vannavvisende tekstiler. Det slanke, tidløse designet er tilgjengelig i sort og inneholder detaljer som naturlig saueskinn og PFC-frie tekstiler. De myke, fleecefôrede vottene sørger for å holde hendene varme, og er festet til håndtaket på barnevognen slik at de aldri forsvinner.
Jacob Kragh, CEO hos Stokke sier følgende; Stokke sine produkter er designet med stil og behov i kjernen. Da vi lanserte vognen Xplory® i 2003 med sin nye form og unike setehøyde, ble den raskt førstevalget av for mange fordi den tillot foreldre å være nærmere barnet sitt enn noen gang før.

- Det nye designet, Stokke® Xplory® X, som ble lansert tidligere i år, er så langt vognen med størst fokus på design, og det er derfor naturlig at vi ønsket å utvikle et vintersett som står til stil med det. Vi ønsker at settet blir det perfekte tilbehøret for stilbevisste foreldre som ikke vil gå på kompromiss med sikkerhet eller kvalitet.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer