23.05.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Fokus på bærekraftig design

Nå er tiden inne for å sende inn bidrag til German Design Awards 2023.

Internasjonale selskaper, designere, arkitekter og byråer kan nå melde seg på German Design Awards 2023. Med de internasjonale prisene fra German Design Council får vinnerne muligheten til god omtale. Påmeldingsfristen er 16. september 2022.
German Design Awards hedrer prosjekter som er ledende innen design. For å holde øye med det er det satt sammen en internasjonal jury bestående av ledende personer fra alle designområder.
Vinnerne av prisene får bevis på sin suksess og de får tilgang til nettverk, de når ut bredt og de får en internasjonal tilstedeværelse samt enda bedre markedsmuligheter.
Prisutdelingen i Frankfurt am Main i februar 2023 blir en av årets største designbegivenheter, hvor internasjonale gjester fra ulike bransjer møtes.
Vinnerne av «Gull»-prisene vil også bli presentert på en utstilling.
Priskategorier
Utmerkelser vil bli tildelt for det beste prosjektet innen områdene:
‘Excellent Product Design’, ‘Excellent Communications Design’ og ‘Excellent Architecture’ med fokus på bærekraftige løsninger i alle kategorier.
German Design Awards arrangeres av German Design Council og er blant verdens mest anerkjente designpriser. Med rundt 4500 bidrag fra 63 land så German Design Awards nok en gang en vekst i internasjonal interesse for prisene.
Tysk designråd
Siden 1953 har German Design Council fungert som et av verdens ledende kompetansesentre innen kommunikasjon og kunnskapsdeling.
Det er en del av det verdensomspennende designfellesskapet og har alltid bidratt til etableringen av globale utvekslinger og nettverk takket være sine internasjonale tilbud, promotering av nye talenter og medlemskap.
Med arrangementer, stevner, konkurranser, jurymøter og ekspertkomiteer kobler German Design Council sine medlemmer og mange andre internasjonale design- og merkevareeksperter sammen, fremmer diskurs og gir viktig stimulering til den globale økonomien.
Det tyske designrådet har i dag mer enn 350 medlemsbedrifter.
www.german-design-award.com

Oversikt over viktige datoer:
• Påmelding til early bird-premien: til 8. juli 2022
• Frist for søknad om tilskudd: 2. september 2022
• Påmeldingsfrist: 16. september 2022
• Jurymøte: 20. oktober 2022
• Prisutdeling: februar 2023
• Registrer og hent informasjon på: register.german-design-award.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer