14.10.2021  |  Dining  |  Tilbehør

Nytt format

Siden Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn tegnet Margrethe-skålen for Rosti på 1950-tallet, har den karakteristiske skålen blitt et ekte kjøkkenikon. I dag er den tilgjengelig i et mangfold av farger - og også i en versjon av stål. Som noe nytt lanserer Rosti nå stålversjonen i et sett med tre boller.
Margrethe-bollene i stål har et fint og eksklusivt utseende med en satinfinish på innsiden, men en blank finish på utsiden. Samtidig er bollene praktiske og enkle å stable.
Det er allerede et stålsett med to boller, men nå legger Rosti til en Margrethe blandeskål i stål, som rommer to liter. Dermed vil det nye settet romme størrelsene halvannen liter, to liter og tre liter.
www.rostishop.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer