12.10.2021  |  Interior  |  Trender

LADY lanserer fargene for 2022

Fargedesign for visuell komfort og unike stemninger! Når mennesker møtes oppstår unike stemninger. Det samme kan sies om farger. Med utilslørt glede og entusiasme presenteres det nye, globale fargekart fra LADY – «TOGETHER». Fargekartet byr på tre unike paletter, som skaper rom hvor det er ekstra godt å være sammen.
–Farger påvirker oss. De kan roe oss ned, påvirke sinnet eller kick-starte kreativiteten. I Jotun er vi fascinerte over hvordan fargene vi omgir oss med påvirker sansene og former hverdagen, sier Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.
Fargekartet TOGETHER har 12 helt nye farger som presenteres i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige arkiv. Totalt 28 farger, vakkert presentert i tre fargepaletter; EMBRACE, PLAYFUL og CHERISH.
www.jotun.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer