08.04.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Helnorsk og bærekraftig

Fram Oslo ble etablert i 2016, og er et nytt norsk møbel- og interiørdesignmerke inspirert av den norske designarven.

I samarbeid med dyktige designere fra Norge ønsker selskapet å hylle den norske naturen og en funksjonell livsstil gjennom vakre former, rene materialer og god funksjon. Fram Oslo jobber for en bærekraftig fremtid, og 10 % av overskuddet går til UNICEF sitt arbeid for verdens barn. Alle produktene fra Fram Oslo produseres lokalt i Norge.

I år lanseres knaggrekken Haldar i valnøtt-tre, en eksklusiv mørk variant, utviklet og produsert i Norge. Den populære knaggrekken er designet av Andreas Bergsaker og er inspirert av en tradisjonell norsk pyntehåndklehylle.

Valnøttreverket er kjent for sitt fantastiske spill og vakre dybde. Valnøtt er ofte brukt i eksklusive møbler, og Haldar Valnøtt egner seg både i lyse omgivelser så vell som på fargerike vegger.

– Vi ønsket å utvide Haldarserien, og valget falt på valnøtt, som er en mer varm og eksklusiv tresort, sier Annette Hoff fra Fram Oslo.

Kombinasjonen av valnøttreverkets tekstur og farge gir Haldar Valnøtt et mer dramatisk utrykk. 

www.framoslo.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer