21.02.2021  |  Furniture  |  Design

Bæredyktig hagesesong

Årets hagekolleksjon fokuserer på gjenbruksmaterialer, sertifisert bomull og bærekraftig produksjon- samtidig som designet både er moderne og inspirerende.

Til årets hagekolleksjon finnes et bredt utvalg av utendørsprodukter, slik at man kan gjøre seg klar for den første vår- og sommersolen. Kolleksjonen bærer preg av alt fra komfortable hengekøyer og loungesett til avslappende bønneposer. I tillegg finnes et stort utvalg av tilbehør som gjør det enkelt å forvandle terrassen, balkongen eller et annet uteområde til en koselig oase for vår- og sommersesongen.

- JYSK fokuserer stadig på bærekraft i sin produksjon, og ønsker å sette mer fokus på miljøvennlige produkter også i fremtiden, sier Martina Pohjanen, sjef i JYSK Norge.

Flere av produktene til årets hagekolleksjon er laget med treverk fra FSC-plantasjer, resirkulert havplast og miljøvennlig bomull. Det betyr at produktene er utviklet i tråd med JYSKs etiske retningslinjer og følger markedets strengeste krav til etisk og bærekraftig handel.

Årets kolleksjon henter inspirasjon fra naturen i både farger og materiell, i tillegg til at den er feminin og industriell- tilpasset den skandinaviske stilen. Komplett sortiment er online på JYSK.no fra begynnelsen av februar og i butikkene fra mars 2021.

Praktisk og fleksibel

Hagekolleksjonen er ikke bare bæredyktig, men også praktisk da den både tåler regn og sol.

Kolleksjonen fra i år inneholder et bredt sortiment med spennende produkter fra vanntette puter til UV-resistente møbler. I tillegg er produktene enkle å rengjøre.

JYSK er representert med over 3000 butikker i 51 ulike land – dette gjør JYSK til en av de største møbel- og interiørkjedene globalt. Denne størrelsen gjør at JYSK kan produsere hagemøbler til uslåelige priser og JYSK er i førersetet i forhold til produksjonsprosesser, bærekraft og ikke minst logistikkoptimalisering.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer