Nyhedsarkiv

Mat

Nye OXO POP dispensere

OXOs populære serie av POP Container oppbevaringsbokser har blitt utvidet med seks nye og praktiske POP oppbevaringsdispensere. Dispenserne er ideelle til tørre matvarer som f.eks. cornflakes, havrefras, müsli, nøtter, snacks mv.

Innhold fra partner

Bransjenytt

Bonbonniere i grønt steintøy

RAW lanserer nå en flott multifunksjonell bonbonniere i grønt steintøy

Innhold fra partner

Design

Bord til flere funksjoner

Fin Side Table er et nytt minimalistisk sidebord, fra NORR11, designet med henblikk på å inngå i flere forskjellige funksjoner og stilarter. Det særlige ved designet er at bordet har referanser til flere av NORR11s velkjente klassikere.

Trender

Et inspirerende univers av opplevelser

Formland har nok en gang inspirert. Innkjøpere fra Danmark så vel som fra utlandet har besøkt messen. Det var mange gode foredrag som satte bransjen i perspektiv, og det var mange nye produkter og stands som kunne inspirere detaljister til høsten og julehandelen. Og Designbaseprisen 2019 ble delt ut. Denne gangen gikk den til Sinnerup i Århus.

Utstyr

Praktiske panner

Ingenio Jamie Oliver stekepannesett.

Trender

Formex med fokus på bærekraft

Denne gangen hadde Formex et sterkt fokus på bærekraft og samfunnsansvar - på trendstanden og på forelesningsscenen. Messen hadde en helt ny hallplan som fungerte bra.

Bransjenytt

Alt på ett brett

Den er både praktisk og fin – den nye RAW party-platen i teak er praktisk til sommerens mange hagefester og samtidig veldig fin med sin varme glød og flotte former, og så kan den brukes igjen og igjen.

Innhold fra partner

Trender

Det riktige for miljøet og for butikker

Det danske Rig-Tig-brandet vokser med 40% om året. Michael Ring tror på at det henger sammen med så vel den bærekraftige profilen som med at forbrukerne gjerne vil ha gode, funksjonelle produkter til en god pris. Men samtidig tror han også at Rig-Tig er med på å skape dialog i butikkene, ”og dialog selger”, sier han.

Brukskunst

”Vakre ting gjør at vi lever lengre”

Det danske designbrandet House Doctor startet for 20 år siden med åpningen av en liten brukskunstbutikk. Siden har det blitt til et stort livsstilshus med flere brands og omfattende kolleksjoner. Fellesnevneren er estetikk, og ideen om å skape universer med mer enn bare produkter. Med mange nyheter og nye merker i sikte, er planen for fremtiden klar.

Belysning

En jul i lysets tegn

”Vi skaper hyggelig stemning og god energi i boliger over hele verden”. Det sier Stig Gerlach som står bak Sirius Company. Virksomhetens DNA er lysdekorasjoner som kan brukes året rundt, men julen er likevel høysesong. Utvikling er kjernen i virksomheten, og et nytt kalenderlys og adventslys med LED og fjernbetjening er bl.a. klar til julen 2019.

Utstyr

Bodum fyller 75 år

Danske Bodum er av alle nordmenn i designbransjen særlig kjent for Chambord presskannen. I år fyller Bodum 75 år, og det danske designbrandet har i årenes løp skapt et sortiment som brer seg til alle hjemmets rom. Nytt er en stor utendørs kolleksjon med et stort fokus på å passe på miljøet. Make taste – not waste. I tillegg finnes det også en rekke øvrige jubileumsnyheter.

Tilbehør

Nye Hip sugerør med glidelås

De unike silikonsugerørene fra Hip kan åpnes for grundig rengjøring.

Innhold fra partner

Ledelse & drift

Brancheprofilen: To brødre – étt konsept

Harald og Audun Viken bestemte seg for å spre glede med Ting as. Kundene blir inspirert når de ser de morsomme og fargerike gjenstandene som passer mange anledninger.

Brukskunst

180-årige Kähler skaper kunst for folket

For 180 år siden var det Kählers oppdrag å bringe kunst til folket. Det er det også i dag. "Kähler må jobbe med demokratisk design som en refleksjon av vår tid og på den måten lansere moderne produkter," sier Marie Kristine Schmidt fra Rosendahl Design Group i anledning Kählers 180-årsjubileum.

Mat

Nyhet: OXO Marinadesprøyte

Gjør kjøtt og fjærkre ekstra smakfullt og saftig.

Innhold fra partner

Utstyr

Siden 1731 har ZWILLING produsert kniver, og de er fremdeles like pasjonerte den dag i dag

ZWILLING® Pro knivserie er til deg som liker å kokkelere, snitte og hakke med et ”kokkegrep” - en metode som de profesjonelle kokkene bruker

Innhold fra partner

Bransjenytt

aida introduserer Søholm Sonja 2019

aida introduserer nå Søholm Sonja 2019, et flott blått steintøy-servise med dype røtter i den danske keramikkhistorien.

Innhold fra partner

Brukskunst

Lys Theo

Stelton lanserer den populære og prisvinnende kolleksjon Theo, designet av Francis Cayouette, i en ny vakker, lys sandfarget nyanse.

Brukskunst

Spring Copenhagen relanserer en klassisk tekanne

Tekannen fra Eva Stæhr-Nielsen er et designikon som endelig er tilbake på markedet. Den ble opprinnelig designet i 1930.

Tekstiler

CITY

Røros Tweed lanserer pledd med Ingunn Birkeland.

Tekstiler

Sov i grønt

Nordisk sengetøy.

Bransjenytt

Back to basics

RAW lanserer nå to rektangulære tallerkener i teak.

Innhold fra partner

Trender

Flere besøkende på Maison&Objet

MAISON & OBJET kunne denne gang melde om en liten økning i antall besøkende og utstillere.

Design

Et interiørhus med bærekraftige ambisjoner

”Vi har beveget oss fra å være en lysgrossist til å være et interiørhus”. Det forteller adm. direktør i Broste Copenhagen, Kim Larsen. Hans visjon for virksomheten er vekst, og ikke minst et samspill mellom god design og bærekraft sammen med Broste Copenhagen DNA.

Tekstiler

Saueskinn kan brukes hele året

Et naturmateriale med eksepsjonelle kvaliteter.

Mat

Nye OXO silikonlokk

Lokkene i silikon erstatter plastfolie og kan brukes igjen og igjen.

Innhold fra partner

Utstyr

En ny generasjon med levende lys for hjemmet

Vi skaper stemningen. Slik heter det fra TenderFlame, som allerede har stor suksess på det norske markedet med alt fra levende lys til peis. Alle er basert på en verdenspatentert teknologi som gjør dem både luktfrie, sotfrie og giftfrie, og samtidig trenger du ikke å bekymre deg for brannfaren.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer