Nyhedsarkiv

Design

Torsdag 1. desember åpner International Library of Fashion Research (ILFR) i Nasjonalmuseets lokaler. Motebiblioteket er gratis og åpent for alle.

International Library of Fashion Research inneholder 10.000 bøker, magasiner, kataloger, lookbooks samt andre trykksaker. Motebiblioteket utvides kontinuerlig med donasjoner fra aktører i moteverdenen.

Bransjenytt

Bademaschinen ble nominert til hederspris av Arkitekturopprøret.

Bransjenytt

Vekst hos Zalando

Zalando, som er en av Europas største plattformer for mote og livsstil, vokste i 3. kvartal 2022. Antall aktive kunder økte med 8 prosent. sammenlignet med året før, og passerer dermed 50 millioner for første gang.

Design

En sammenslutning av dansk design

Normann Copenhagen og Kvadrat inngår et nytt, strategisk samarbeid.

Belysning

Svenskt Tenn vokser

Utvidet lysavdeling og kafé åpner til høsten

Tekstiler

Kongelig kvalitet fra Södahl

Line-serien fra Södahl gir mange muligheter til å løfte looken i hjemmet med en både avslappet og elegant design. Det som kjennetegner Line, er nemlig det enkle uttrykket med striper på en ensfarget bakgrunn – som nå også finnes i en royal utgave.

Innhold fra partner

Bransjenytt

Patos – flyktige scenarier i rom

I årets første tendensutstilling ønsker Scenario interiørarkitekter å skape konturene av rom som spiller på våre følelsesregistre.

Design

Vakkert steintøy

Utstyr

Blomsterberg disker opp

Utstyr

«Å samles rundt et vakkert dekket bord er selve hjertet i våre juletradisjoner.» Wik & Walsøe

«Å samles rundt et vakkert dekket bord er selve hjertet i våre juletradisjoner.» Wik & Walsøe En lang frokost med de aller nærmeste. En lunsj som glir over i ettermiddag med gode venner.

Design

Fiskars x Moomin feirer lesing og skriving

Tove Janssons folkekjære Mummi-karakterer ble skapt ut av en følelse av undring og uendelig nysgjerrighet. For å spre den samme lykken og gleden som Jansson selv fant i bøkene, lanserte Moomin Characters ABC-kolleksjonen i 2021, for å fremme viktigheten av lesing og skriving.

Bransjenytt

Indiska får ny eier

Eierselskapet Färna Invest sikrer fortsatt drift

Bransjenytt

Imerco oppruster med 400 julehjelpere

Til tross for energikrise og usikre tider, holder danskeide Imerco fast i strategien både for Black Friday og julehandelen – og utstyrer seg med 400 julehjelpere og lansering av et fast julepriskonsept.

Tekstiler

Duker for suksess

Klässbols får skryt for vellykket familiebedrift

Bransjenytt

Formland lanserer ny fashion konsepthall

Med konsepthallen 'Fashion & Lifestyle' utvider interiør- og designmessen Formland sitt fokus på mote og tilbehør – en utvikling som er helt i tidsånden, hvor grenser viskes ut og nye sammenhenger oppstår.

Trender

Avfallsmateriale fra GROHE blir forvandlet av Mater

GROHE, en av verdens største merkevarer av sanitærprodukter, fortsetter sin bærekraftige reise mot en mer sirkulær produksjon. Gjennom et samarbeid med det danske designmerket og møbelprodusenten Mater Design, vil industriavfall fra GROHE få et nytt liv som high-end designstoler og -bord. Et resultat av samarbeidet er en relansering av designstolen fra Børge Mogensen fra 1958.

Tilbehør

Privat bibliotek

Ledelse & drift

TikTok er den nye SoMe-plattformen

Skal du nå den yngre målgruppen må bedriften din være på TikTok. Men tilnærmingen er annerledes. Dette gjelder små, upolerte videoer med morsomt eller annerledes innhold. Maria Røser fra OnlineSynlighed.dk gir her en guide til hvordan du kommer i gang med TikTok og hvordan du generelt jobber med de nye sosiale mediene.

Trender

Sennepsgule "Humle"

Gule farger er definitivt moderne!

Bransjenytt

F&H Group planlegger nybygg i Pårup

Decoration Unlimited på Christmasworld

I usikre tider og med lavt forbrukerhumør spiller butikkvinduer og butikkdekorasjoner en stor rolle i butikken – de kan roe og stimulere salget på samme tid og dermed åpne forbrukernes øyne for vakre produktverdener. I presentasjonen Decoration Unlimited på Christmasworld fra 3.-7. februar på Messe Frankfurt vil Rudi Tuinman og Pascal Koeleman fra 2020, under mottoet «Down to Earth», vise hvordan det kan fungere med både festlig og sesongmessig dekorasjon.

Bransjenytt

Formex rekrutterer en content marketing strateg

Sonja Björk Ebert ny prosjektleder

Design

Boblen Pride av Finn Schjøll for Magnor

Noen nyheter bare springer ut, bokstavelig talt!

Belysning

Hadeland Glassverk - vinner av Beste produkt - Norsk Lyspris 2022

Hadeland Glassverk har vunnet nok en pris for sitt arbeid

Utstyr

Smartere og grønnere julevask

Multispray med mandarin & myrra.

Utstyr

Vintagedesign

Mat

Køkkenproduktet der både gør det sundt, sjovt og reducerer madspild.

Gastroback har instrumentet til dit køkken som både giver sunde snacks fyldt med vitaminer, mineraler og næringsstoffer, øger kreativiteten og mindsker madspild.

Innhold fra partner

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer