Nyhedsarkiv

Bransjenytt

Utstillerlisten til Oslo Design Fair er nå klar!

Bransjenytt

Jens Søndergaard planlegger Oslo Design Fair

–Jeg ser frem til messedagene på Lillestrøm hvor jeg stiller med ViSSEVASSE og Kreafunk. Jeg har med disse to produsentene på messen da jeg merker økt fokus fra forbrukere som er bevisste på miljø. Derfor må butikkene også bli bevisst på dette og forhandle produkter som faktisk tar tydelig grep, forklarer Jens Søndergaard fra Søndergaard Trading.

Belysning

Ektefølt kjærlighet fra Specktrum

Bransjenytt

Velkommen til nye BILLY

IKEAs klassiker, BILLY, kommer i ny og mer bærekraftig drakt. Ved å skifte fra finér til papirfolie, redusere plastbruk og gjøre det mulig å demontere og sette sammen igjen, har IKEA som mål at BILLY skal fortsette å være en viktig del av folks hjem i mange flere år fremover.

Bransjenytt

Foreslå kandidater til Jacob-prisen

Den prestisjefylte Jacob-prisen har blitt delt ut i over 60 år. Den er gitt til designere, arkitekter og brukskunstnere som har hatt stor innflytelse på̊ sitt eget fagområde, eller som har flyttet grensene mellom flere fagområder. Vet du om noen som fortjener Jacob-prisen i 2022?

Tekstiler

Myk botanikk

Design

Friskt pust

blomus

Krydderurtenes venn

Mat

Vinskap fra ASKO

ASKO vinskap er et unikt serverings- og oppvarings vinskap, med banebrydende design og teknologi som sikrer at vinen blir oppevart på best mulig måte.

Mat

Jernia Varde

Tekstiler

Livgivende stol fra Sofacompany

Tekstiler

Håndarbeid som varmer

Bransjenytt

Søk om støtte til inkluderende designprosjekter

Ønsker dere å utvikle en inkluderende designstrategi eller et nytt produkt, tjeneste, visuell kommunikasjon, digital løsning eller bygde omgivelser til forbedring og forenkling for et mangfold av mennesker? Da kan dere få inntil 125 000 kroner i støtte fra DOGA. Søknadsfristen er utsatt til 1. juli

Bransjenytt

Vindusvask uten stress eller gufne greier.

«Vask av vinduer går som en lek,» ifølge Caroline Heyerdahl hos Csoaps.

Belysning

Lysende idéer

blomus

Til multitaskeren

Trender

Grønne Grand Cru-klassikere

Hensyn til miljøet får stadig større relevans i moderne livsstil – ikke minst i måltidskulturen, hvor sansen for bærekraft angår både maten vi spiser, og det vi spiser den av.

Design

Kaja Dahl, dedikert designer i vinden

Interessen for design startet tidlig. Kaja Dahl har laget ting så lenge hun kan huske. Det var også hennes måte å leke på.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer