Nyhedsarkiv

Tekstiler

Ruter er tidløse

Design

Vann fra vinuniverset

Perfection-serien fra Holmegaard er kjent for sin vinkorrekte design, som med en markert skjenkelinje og strømlinjeformet uttrykk gjør det enkelt og elegant å helle den perfekte mengden i glasset.

Tekstiler

Sommerbord fra Georg Jensen

Spisebrikker og bordløpere på terrassebordet

Ledelse & drift

Bygg kunderelasjoner med live shopping

Fenomenet med live shopping har eksplodert i interiørverdenen under koronapandemien. Mange større forhandlere kjøper multifunksjonelle plattformer for sine nettsteder, men det er også mulig å gjøre mye bare ved hjelp av sosiale medier.

Utstyr

Klassisk moderne

Design

TRIPP TRAPP® I NY OAK BROWN

Tekstiler

Bransjeprofilen Abate: Sengetøy med høy kvalitet for god søvn

Pilotene Kristian Hesselberg og Leo Rohde står bak Abate med håndplukket egyptisk bomull for å bevare fiberlengden og minimere skader på planten. «Egypt er kjent for verdens beste bomullskvaliteter» forteller de.

Design

En ny designdestinasjon i København

Design Holding som står bak brands som B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclinea, Flos og Louis Poulsen, introduserer D Studio; konsernets første retail-destinasjon og hjemsted for skandinavisk og italiensk design - en ny multibrand-opplevelse av internasjonale dimensjoner.

Trender

Fargerikes trendrapport - dette er hot nå!

– Interiørtrender beveger seg i litt ulikt tempo. Alt fra små dekorelementer til hvordan vi lever livene våre, er med på å sette standarden for hva som er hot nå, forteller Tale Olivia Henningsen, kreativ leder i Fargerike. Hun legger til at det er mange kilder til Fargerikes trendprognoser.

Bransjenytt

Vinnere av produkter fra Stelton

Vi har trukket de heldige vinnerne.

Tekstiler

Ikoniske striper

Mat

Kniver i verdensklasse

Et knivskarpt blad og en kniv som passer perfekt i hånden er det ultimative kjøkkenutstyret. WMF Spitzenklasse Plus-knivene er håndlagde og smidde i Tyskland, og den høye kvaliteten og Performance Cut gjør at de oppfyller alle forbrukeres behov på kjøkkenet.

Tilbehør

String for estetikk på veggen

Design

Relieff teppe fra Volver

Design

Merdolino Gold dobørste

Italiensk design på toalettet

Design

Stressless® lanserer stoler med velvære-funksjoner

Den kjente norske merkevaren Stressless® tar et nytt steg i sin søken etter ultimat sittekomfort. I høst lanseres hvilestolene Stressless® Sam og Stressless® Scott - med ambisjoner om å levere stol og velværesenter i ett.

Tilbehør

Kniver i verdensklasse

Et knivskarpt blad og en kniv som passer perfekt i hånden er det ultimative kjøkkenutstyret. WMF Spitzenklasse Plus-knivene er håndlagde og smidde i Tyskland, og den høye kvaliteten og Performance Cut gjør at de oppfyller alle forbrukeres behov på kjøkkenet.

Bransjenytt

Norconsult: Ingunn Lindbach blir ny leder for arkitektur i Bodø

Hjemflyttet Bodøværing, Ingunn Svava Danielsen Lindbach, er ny avdelingsleder for Norconsults arkitekturmiljø i Bodø fra 1. juli. Hun overtar etter Turi Heieraas, som har gått over i ny rolle internt.

Bransjenytt

Stockholm Furniture & Light Fair storsatser på 2022 - skandinavisk design får større fokus enn noensinne

Etter nesten to års fravær, åpner Stockholm Furniture & Light Fair dørene på Stockholmsmässen i februar 2022 for å ønske besøkende fra hele verden velkommen. De inviteres til en utviklet, optimalisert og opplevelsesdrevet messe der skandinavisk design og den siste utviklingen innen bærekraft tar mer plass enn noen gang før.

Utstyr

La oss møtes

Bransjenytt

Digital Formex i august

Smitterekstriksjoner har nok en gang tvunget Formex til å avlyse. Augustmessen blir et digitalt arrangement med blant annet studioprogrammet Formex Talks og en digital trendguide.

Trender

Farger er energi og livskvalitet

Koi Fargestudio utøver fargekunsten på privatboliger og offentlige bygg. Utvendig som innvendig.

Tilbehør

Hydrerende design

Design

Inspirert av det maskuline mot det feminine, minimalistisk svart og enkle linjer mot rundere former.

SOFACOMPANYs kolleksjon for sommeren 2021 har myke, taktile strukturer på tekstilene

Dekorasjon

Det handler om komfort

Bransjenytt

Ekornes Møbelfabrikk tok inn 92 på prøvearbeid frå Nav – nesten alle fekk fast jobb

Ved Møbelfabrikken Ekornes i Sykkylven er arbeidsledige frå Nav ettertrakta arbeidskraft. – Noregsrekord i inkluderande rekruttering, meiner Nav-direktør.

Bransjenytt

Utstillerlisten fra Oslo Design Fair er publisert!

Bruk utstillerlisten til å planlegge ditt messebesøk.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer