Nyhedsarkiv

Utstyr

Victoria: neste generasjon av bakeboller fra Rosti

Med nye og trendy farger relanserer Rosti nå Victoria-bollen. Det er Jacob Jensen Design som står bak utformingen av Victoria, som med sin tidløse design og den uomtvistelige kvaliteten markerer seg sterkt og sikkert.

Innhold fra partner

Dekorasjon

Boligtrend med utsikt fra Villa Collection Denmark

Rått, rustikt og raffinert. Med sitt vanlige fokus på godt håndverk og holdbare materialer har Villa Collection Denmark lansert serien Look Out – en stripe med originale hoder formet av sement. Nå finnes serien også i en elegant olivengrønn farge.

Innhold fra partner

Bordplater

Fordi det alltid er noe å skåle for

Nå har det igjen kommet nyheter i ROCKS’ kolleksjon av eksklusive glass av blyfri krystall. Denne gangen tilføyer vi champagneglass til serien, samt et sjarmerende twister-glass med lett buet bunn til for eksempel rom eller bare et glass med vann.

Innhold fra partner

Bordplater

Eksklusive designdetaljer fra Gense

Gense er kjent for å kombinere høy kvalitet med god funksjonalitet. Det sikre øyet for elegant, skandinavisk design kommer naturligvis også til uttrykk i merkets eksklusive utvalg av flotte kakegafler og bestikksett.

Innhold fra partner

Tekstiler

Gjenbrukte nyheter fra Pillivuyt

Vanligvis er ikke nyhetene fra i går eller i forgårs mye verdt. Men når det handler om å gjenbruke materialer fra gårsdagens tekstiler for å skape morgendagens tekstilnyheter, gir det virkelig mening – ikke minst for den grønne bunnlinjen

Innhold fra partner

Bordplater

Södahl lanserer flere fristelser fra Tiles

Serien Tiles kommer i mange farger, former og forskjellige produkter, som alle har til felles at den vakre designen minner om fliser som er lagt i et elegant fiskebeinsmønster.

Innhold fra partner

Mat

God og grønn samvittighet med Berndes

I mer enn 100 år har Berndes begeistret gourmeter over hele verden med sine innovative produkter og høye kvalitet.

Innhold fra partner

Mat

Rått og flott fra HOLM

Vi kjenner ham som kokken som alltid har fokus på det saftige, sunne og velsmakende måltidet.

Innhold fra partner

Dekorasjon

La Medusa lyse opp i vintermørket

Høsten kommer med vakre farger og vind i håret, men også med årets mørke måneder. Hos Medusa elsker vi høsten fordi de lange kveldene gir plass til masse kreativ hygge, og fordi den forteller historien om at vi nærmer oss julen.

Innhold fra partner

Tilbehør

Forførende lofri

Nå lanserer Zone Denmark en effektiv klesrulle som er så elegant at den fint kan stå fremme i gangen.

Innhold fra partner

Tekstiler

Grunnleggende godbiter fra Bastian

Høsten og vinteren er tiden da vi søker mot kjøkkenet og koselige sysler innendørs. Kanskje legger vi litt ekstra flid i kaken til klassens time eller baker småkaker mens man planlegger resten av julens godbiter.

Innhold fra partner

Dekorasjon

En Hoptimistisk nyhet

F&H Group A/S har kjøpt merket Hoptimist®, som dermed legges til selskapets egne merkevarer. Tidligere CEO og partner i Hoptimist, Poul Christoffersen, blir med merket og blir ansatt som Brand og Purchasing Manager i F&H Group i Viborg.

Innhold fra partner

Bordplater

Elegant damask fra Södahl

Södahl har allerede lansert en rekke spennende nyheter i serien Tiles, der alle produktene har det klassiske fiskebeinsmønsteret som inspirasjonskilde. Nå kommer det også en elegant duk og serviett – begge i deilig damaskkvalitet.

Innhold fra partner

Bordplater

En liten skjønnhet

Du har nesten ikke lyst til å sette den bort...

Innhold fra partner

Mat

Godbiter i metermål fra Blomsterbergs

Når du pakker pennalet til den nye bakesesongen, må du ikke glemme linjalen fra Blomsterbergs.

Innhold fra partner

Bad

Legg til rette for avslapping

Hjelp hyggen og roen på vei med milde duftlys og duftpinner fra INU. De fine små krukkene både pynter opp og sprer en koselig stemning – og de kan brukes flere ganger.

Innhold fra partner

Mat

Fine nyheter i trendy farger fra Bastian

Med høsten får vi igjen tid til å pusle innendørs med retter som skal koke lenge, massevis av baking, og middager for venner og familie. Derfor byr Bastian på en rekke trendy nyheter som er både flotte og funksjonelle på kjøkkenet – og på spisebordet.

Innhold fra partner

Tilbehør

Vakre snøkledde landskap fra Pillivuyt

I mer enn 200 år har Pillivuyts varemerke vært porselen med en helt unik støping – solid nok til å gå i arv fra generasjon til generasjon.

Innhold fra partner

Tekstiler

Myk stemning fra Södahl

Når vintermørket legger seg, skrur vi opp varmen, tenner levende lys og koser oss. Det gjelder også hos Södahl, som med de nye Wave Knit-putene kombinerer høy kvalitet med god komfort og en elegant, myk og bølgende design.

Innhold fra partner

Bordplater

BIRD – sjarmtroll i luksusversjon

Vinproppen «Bird» har sjarmert seg inn i hjemmebaren med sin finurlige design som kombinerer form og funksjon. Nå finnes «Bird» også i en ny og eksklusiv versjon av høyglanspolert støpt metall, som øker glamourfaktoren.

Innhold fra partner

Mat

Flotte modeller med runde former fra Lyngby Glas

Til tross for de myke, avrundede formene har serien Palermo fra Lyngby Glas masse personlighet. Det kommer til uttrykk i alt fra den eksklusive gullkanten til den riflete looken som samtidig gir glassene en elegant vintagelook.

Innhold fra partner

Mat

Blomsterbergs frister med sprø nyhet

Mette Blomsterberg har naturligvis oppskriften på hvordan man lager deilige, sprø paier. Både når det gjelder ingrediensene og den profesjonelle redskapen man trenger for å få det perfekte resultatet. Som for eksempel den nye, ovale paiformen.

Innhold fra partner

Mat

Multifunksjonell nyhet fra Morsø

Å skape ligger i menneskets DNA, og vakker design skaper glede og energi. Det vet man hos Morsø, der man samtidig har god kunnskap om produksjon av varer med lang levetid. Det gjelder også det nye Kit salt- og peppersettet av 100 % FSC-sertifisert eik.

Innhold fra partner

Design

Rørende nyheter fra Lyngby Glas

De rørformede nyhetene Tube og Tubular fra Lyngby Glas er mye mer enn bare vaser. Med deres unike formspråk blir de i seg selv vakre glassskulpturer som passer godt til merkets essens, og som skiller seg ut som moderne klassikere.

Innhold fra partner

Bad

Ny hverdagsluksus fra Södahl

Vi bruker det hele tiden. Om morgenen etter dusjen, til å tørke hendene med på kjøkkenet, eller når babyen skal svøpes inn. Håndkleet er en uunnværlig del av hverdagen, og med nye Melange fra Södahl får du topp kvalitet og komfort.

Innhold fra partner

Mat

Rostis Margrethe-bolle i nytt format

Siden Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn designet Margrethe-bollen for Rosti på 1950-tallet, har den karakteristiske bollen blitt et vaskekte kjøkkenikon.

Innhold fra partner

Dekorasjon

Trendy tepper fra Villa Collection Denmark

Tepper er en av de store boligtrendene for tiden. Spesielt tepper med elegante, grafiske mønstre har blitt populære i interiøret, og det gjelder ikke bare gulvtepper, men også flotte veggtepper. Villa Collection Denmarks flotte høstnyheter passer til alt.

Innhold fra partner

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer