Nyhedsarkiv

Design

Den nye produktkategorien designet by Monica Förster utvider Genses populære Dorotea-sortiment

Gense lanserer en ny produktkategori i Dorotea-kolleksjonen i samarbeid med den internasjonalt anerkjente og prisbelønte svenske designeren Monica Förster.

Innhold fra partner

Mat

Rå og evig natur fra Villa Collection Denmark

Med nyhetene fra porselensserien Evig lanserer Villa Collection Denmark nok en gang en serie med kopper, krus, skåler og tallerkener som alle er et lite og unikt kunsthåndverk. Det gir den funksjonelle Evig-serie et vakkert preg av estetisk nytelse.

Innhold fra partner

Design

Villa Styles presenterer kreativ farge

Villa Styles sier farvel til vinteren med søte, vittige vaser og fantasifullt designede lysestaker. Med de spennende nyhetene sprer Villa Styles masse fargeglede, samtidig som du kan skape en unik atmosfære i hjemmet.

Innhold fra partner

Design

Hoptimist lokker frem smilet i påske- og vårsesongen

Når våren kommer med sol og varme, skyter knoppene frem igjen i naturen. Det vakre, hoptimistiske universet skyter også knopper i form av varme smil, påskelam, søte harepuser og en katt som er helt unik, i anledning våren og påsken.

Innhold fra partner

Mat

Stemningsfulle øyeblikk med Lyngby Glas

Nå ønsker Lyngby Glas våren velkommen med nye, flotte highball- og whiskyglass i den vakre Sorrento-serien.

Innhold fra partner

Design

Møt Villa Styles fra Villa Collection Denmark

Villa Collection Denmark presenterer det nye konseptet Villa Styles, som er et iøynefallende overflødighetshorn av blinkskudd til den moderne boligen – tilsatt tidens trendy farger. Fra unik design av originale lysestaker til glassklare designperler.

Innhold fra partner

Tekstiler

Kongelig kvalitet fra Södahl

Line-serien fra Södahl gir mange muligheter til å løfte looken i hjemmet med en både avslappet og elegant design. Det som kjennetegner Line, er nemlig det enkle uttrykket med striper på en ensfarget bakgrunn – som nå også finnes i en royal utgave.

Innhold fra partner

Mat

Morsø leverer knivskarp kvalitet

Morsø utvider den eksklusive Foresta-serien med en rekke knivskarpe nyheter. Serien består av elegant kjøkkenutstyr som er laget av kvalitetsmaterialer, og som har en klassisk design med en moderne vri.

Innhold fra partner

Mat

Vakkert og solid fra HOLM

Bak Claus Holms lekne tilnærming til kjøkkenet gjemmer det seg en knivskarp tilnærming til kvalitet. Derfor er gode og solide produkter fokuset for HOLM, som med sin serie av akasie kombinerer det solide med det vakre – og nå har det kommet nyheter.

Innhold fra partner

Design

Flotte kurver fra Villa Styles

Med Villa Styles har Villa Collection Denmark skapt en trendy kolleksjon av moderne boligtilbehør, som med form- og fargeglede gir ny farge til hjemmet. Nå lanserer vi en rekke elegant buede kurver og vaser av papir.

Innhold fra partner

Design

La hjemmet blomstre med Villa Styles

Villa Styles fra Villa Collection Denmark kommer med vårnyheter som gir deg mange muligheter til å la hjemmet utfolde seg i trendy farger og former. Som alltid skaper de nye designene fra Villa Styles en helt unik atmosfære.

Innhold fra partner

Design

Flyvende vårnyheter fra Hoptimist

Det er nesten bokstavelig talt som historiens vingesus når Hoptimist lar Birdie stige til værs for å spre vårglede. Den søte og morsomme fuglen var nemlig den første figuren i den finurlige Hoptimist-familien, og nå er Birdie på vingene igjen.

Innhold fra partner

Design

Nyheten som passer perfekt i hverdagen

To nye bordkurver fra Zone Denmark blir nye bestselgere til hjemmet. De har moderne uttrykk og er uunnværlige i bruk.

Innhold fra partner

Mat

Masse sjarm fra Villa Collection Denmark

Brukskunst av flott kvalitet. Det er porselensserien Fjord fra Villa Collection Denmark, som nå tilføyer en stor tallerken til serviset som er kjent for sine unike farger og overflater. Bokstavelig talt. For ingen av delene er helt like.

Innhold fra partner

Bad

Karismatisk og kompromissløs nyhet

Den nye baderomsserien TIME har en stil som er i tråd med tiden. Denne gangen har Zone Denmark valgt et helt nytt materiale.

Innhold fra partner

Design

En nyhet som ruller stilsikkert frem

Nyheten A-Cocktail Trolley fra Zone Denmark er et unikt multimøbel. Som en flott hjemmebar i et hjørne av stua, eller for ekstra oppbevaring på kjøkkenet. Designen er elegant, og mulighetene er mange.

Innhold fra partner

Tekstiler

Slitesterk skjønnhet fra Södahl

Med Pure Linen presenterer Södahl basistekstiler av lin, som er slitesterke på alle måter, og som gir nytt liv og en ny stil til interiøret. Som alltid kombineres god kvalitet med god design for seriens duk, kjøkkenhåndklær og servietter.

Innhold fra partner

Dekorasjon

Masse kjærlighet fra Hoptimist

Den store, flotte Hoptimist-familien er en fargerik gjeng som er full av liv, lys og glade dager. Og ikke minst av masse kjærlighet.

Innhold fra partner

Tekstiler

Vakre vårtegn fra Södahl

Når våren byr på blomstrende natur, solskinn og varmere dager, er det nok en gang tid for en naturlig forlengelse av hjemmet i form av trivelige uterom og små oaser i hagen.

Innhold fra partner

Mat

Lekre og rå nyheter fra HOLM

Kokken Claus Holm er kjent for sin lidenskap for det saftige, sunne og velsmakende måltidet – og for glimtet i øyet og de store armbevegelsene. Nå er HOLM klar med flotte oppbevaringsbokser, litt godt til osten og en klype salt.

Innhold fra partner

Bad

Kvalitet med komfort fra Södahl

Det er en grunn til at en av Södahls mest populære håndkleserier heter Comfort Organic. De myke og deilige håndklærne er ikke bare veldig komfortable, de er også 100 % økologiske – og nå finnes de også i en ny farge. En annen nyhet er Clarity.

Innhold fra partner

Design

Villa Collection Denmark i et skulpturelt lys

Det personlige preget. Den kreative vrien. Det er noen av de viktigste elementene når du vil skape en unik atmosfære i hjemmet. En atmosfære som kaster lys over hvem du er.

Innhold fra partner

Mat

Søritaliensk stemning fra Lyngby Glas

Lune vårlunsjer på terrassen og lange, lyse sommerkvelder nærmer seg. Med vakre nyheter fra den fargerike serien Sorrento, som i likhet med byen med samme navn er selve symbolet på den søritalienske stemningen, ønsker Lyngby Glas lyset velkommen.

Innhold fra partner

Utstyr

Det helt riktige snittet fra Rosti

Hakke, skjære, snitte. God funksjonalitet er et av de viktigste kjennetegnene for Rostis produkter.

Innhold fra partner

Mat

Kom i mål med Rosti

Med måleserien Mensura gjør Rosti hverdagen enklere – slik at du kan komme i mål med bakingen og matlagingen. Den nye serien består av en målekanne på 1,0 liter, et desilitermål og en måleskje, og delene kan kjøpes hver for seg eller som et sett.

Innhold fra partner

Mat

Tungtveiende argumenter fra Rosti

Med den nye kjøkkenvekten Mensura fra Rosti får du i både pose og sekk – i form av både form og funksjon.

Innhold fra partner

Design

Blomstrende skjønnhet til bords

Nyheten fra Zone Denmark, INU-vasen, har et glassklart potensial.

Innhold fra partner

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer