28.12.2021  |  Furniture  |  Design

En kolleksjon i tidens ånd

For å oppnå riktig komposisjon for Entire ,jobbet Lopez med utskårne former i papir. Papiret tillot henne å bevege seg rundt i komposisjonen med stor letthet til det perfekte uttrykket dukket opp.
Papirutklippene ble kombinert med akvareller for å gi verket den lettheten og elegansen som også preger hele kolleksjonen.
Entire er holdt i rolige nyanser, som gjenspeiler sesongens ånd samt det taktile dempede uttrykket. Lopez forklarer at det var hennes eget og designteamets ønske at mønsteret skulle være lett avleselig, noe som betyr at det skal være enkelt å bruke i ulike sammenhenger og til ulike design:
–Vi ble enige om at når et mønster skal fungere på et møbel eller en lampe, må det passe inn i en eller annen ramme. Det er fint at det bråker litt, men som designer bør du alltid huske på hva som passer i et hjem. Fargene i Entire inviterer til ro samtidig som de har et fint poetisk og malerisk uttrykk. Det er en helhet i det – noe skjer – men øyet slapper av.
www.fermliving.dk

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer