22.11.2022  |  Business  |  Belysning

Hadeland Glassverk - vinner av Beste produkt - Norsk Lyspris 2022

Hadeland Glassverk har vunnet nok en pris for sitt arbeid

–Vi er stolte og ydmyke at vi med vår Miro-lampe vant utmerkelsen Beste Produkt. Maud Gjeruldsen Bugge, designer.
Hadeland Glassverk vant Norsk Lyspris 2022 i kategorien Beste Produkt for lampeserien Miro, benyttet i inngangspartiet på Via Vika.
–Miro-lampen har iøynefallende armatur som er lett og grasiøst, tross at de skal belyse et stort romt, er juryens begrunnelse.
Lampen er designet av designsjef Maud Gjeruldsen Bugge. Alle lampene er munnblåste på Hadeland Glassverk.
–Via Vika har vært et spennende prosjekt hvor vi har levert mange lamper til ulike rom og vi er veldig stolte over resultatet, sier prosjektleder i Hadeland Glassverk, Jan Erik Sørumshagen og Naima Boger.
Norsk Lyspris er en årlig prisutdeling av Lyskultur. Prisen har som formål å synliggjøre veldesignede og nyskapende norske belysningsprosjekter og -produkter.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer