28.04.2021  |  Kitchen  |  Dekorasjon

Gule vitaminbomber

De strålende gule sitronene lyser alltid pent opp og løfter stemningen. Som du vet spruter den friske frukten med uunnværlige vitamin C, og Koustrup & Co nye trykte sitronserie er en ren visuell vitamininjeksjon.

Koustrup & Co lanserer en fantastisk, forfriskende serie akkurat nå med utskrifter av de dekorative, sure fruktene på forskjellige ting som datamaskin- og iPad-omslag, toalettvesker, kunstplakater, matretter, små brett og kjøkkenhåndklær, som kan kombineres med fine striper i hvitt, sitrongult og lysegrønt.

Tekstilene fra Koustrup & Co er i økologisk bomull, dekkeserviettene er i bærekraftig eukalyptuskompositt, og skuffene er i bærekraftig, nordisk bjørkefiner og miljøvennlig melamin.

Familiebedriften Koustrup & Co brenner for økologi, bærekraft og gjenvinning, slik at du med klar samvittighet kan lukke de syrlige sakene i sommerhuset.

www.koustrupco.dk

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer