28.04.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Bolia starter opp i Aalborg

Fredag 9. april ble dørene til et lyst og luftig Bolia-univers åpnet i Danmarksgade 27 B i Aalborg, en velkjent adresse i et område som allerede er kjent for muligheten til å finne gode designmøbler. Den majestetiske bygningen som huser Bolias niende butikk i Danmark, ble bygget som et menighetshus på 1800-tallet og er preget av mange historiske referanser.
Som en del av butikken vil kundene kunne besøke Design Atelier, som er et rom designet for ro og drømmer. Med materialprøver, inspirerende moodboards og bøker om design og interiør er det mulighet for å eksperimentere og f.eks. prøve forskjellige komposisjoner av Bolias modulære sofaer.
Kundene vil også kunne oppleve nyhetene fra Bolias vår- og sommerkolleksjon 2021. Blant nyhetene er den romslige og bohemsinspirerte Aya-modulære sofaen, den elegante Reflection lampen og en serie urtepotter, Grove, som kan bidra til å skape et behagelig, grønt pusterom i hjemmet. I kolleksjonen finnes to nye skrivebord, som samtidig er elegante og funksjonelle for hjemmekontoret.
Sammen med åpningen av en annen butikk i København tidligere i år og et helt nytt hovedkontor i Århus, vitner åpningen i Aalborg om en fin utvidelse av Bolias design og konsept i Danmark. Ekspansjonen fortsetter parallelt i utlandet med nye butikker i Nederland som den neste.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer