01.12.2021  |  Business  |  Trender

Munch by the fjord, work and leisure

Utstillingen Munch by the fjord, work and leisure viser sommerlige motiver av badende menn og arbeidsfolk på jordene rundt Hvitsten fra Petter Olsens egen samling, sammen med verk utlånt fra Munchmuseet og Nasjonalmuseet.

Sunnhet og styrke, nærhet til naturen og en tro på at det finnes en livskraft i alt det levende.

–Det gir meg stor glede å bringe Edvard Munch tilbake til Ramme i utstillingen "Munch by the fjord". Jeg skylder direktøren i Munch museet, Stein Olav Henrichsen, en hjertelig takk for hans velvillige samarbeid med å låne oss syv verker fra museet. Karin Hindsmo, direktør ved Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, har generøst lånt oss tre av Edvard Munchs malerier som komplement til utstillingen som vises på Ramme til 19. desember 2021. Denne utstillingen med kunst fra de nasjonale og kommunale samlingene, sammen med min families samling som jeg har samlet og anskaffet, hedrer folket på dette stedet.
Munch er tilbake, og det er foreldrene mine også.
Velkommen til Ramme!
- Petter Olsen

www.Ramme.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer