15.06.2020  |  Interior  |  Belysning

20 juni åpnes spektakulært Showroom med belysning på Hadeland Glassverk

Velkommen til 1000 m2 med belysningsinpirasjon på Hadeland Glassverk

Norsk design og produksjon
Bak Glasshytta kan man se unike, munnblåste lamper i Showroomet. Der vises Krystallkuler, Dråpelampen, Krystallball og Arkivkolleksjonen fra 1930-tallet. Showrommet åpner 20.juni og vil holde åpent fra kl. 10-18 alle dager hele sommeren.


Lang tradisjon med belysning
Fra 1930-1960 - tallet var Hadeland Glassverk en av Norges største leverandører av belysning, med leveranser til mange offentlige og private bygg i Norge og utlandet. Arkivlampene ble designet av kjente norske designere som Jonas Hidle og Arnulf Bjørshol.
Dagens designteam, med designsjef Maud Gj. Bugge og industridesigner Anders Holmedal i spissen, har ivaretatt klassikerne ved å fremheve og modernisere detaljene. I tillegg står de bak de nye lampene fra Hadeland Glassverk.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer