21.10.2022  |  Dining  |  Design

Fargestrålende utgaver

Fire nye farger skal gi Henning Koppels ikoniske kanne et helt nytt uttrykk og er inspirert av designerens fargerike tegninger fra 1950-tallet.

For første gang i Koppel Kandens historie lanseres nå det ikoniske designet i nye og fargesterke nyanser. En dyp og mørkeblå, en pastellgrønn, en støvete lavendel og en pastellblå – hver nyanse forener historien til klassisk design med et særegent og tidsriktig uttrykk.

«Vi viser en helt ny side av Koppels ikoniske kanne og avslører designerens fargerike verden. Nylanseringen er en hyllest til Koppels kunstneriske visjon, og fargene gir designet et friskt og moderne uttrykk, sier Ragnar Hjartarson, kreativ leder i Georg Jensen.

Koppelkannen ble designet på midten av 1950-tallet av den danske kunstneren Henning Koppel, som var en av Georg Jensens dedikerte samarbeidspartnere. Med sin elegante og skulpturelle form har kannen en unik og lett gjenkjennelig silhuett.

www.georgjensen.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer