03.01.2023  |  Furniture  |  Design

Klassiker Version 2.0

De fleste av oss kjenner stolen Louis Ghost designet av Philippe Starck. Da den ble lansert i 2002, ga den gjenklang i hele designverdenen, og stolen ble nesten umiddelbart ikonisk. Det gjennomsiktige plastmaterialet og referansene til barokken var et dristig, humoristisk og enestående design fra det franske enfant terrible og det italienske designselskapet. En stol inspirert av Louis XV-stolen, nytolket av Philippe Starck kunne bare forbløffe ... og forføre.

Louis Ghost er den første stolen i verden i helt gjennomsiktig plast. Det har vært et design statement i to tiår, og nå fyller den 20 år med god (bedre) samvittighet. De gjennomsiktige møblene gikk i dag inn i en ny æra. Kartell produserer nå sine produkter fra en ny miljøvennlig versjon av polykarbonat, der frigjøringen av karbondioksid reduseres med 60 % sammenlignet med fossilbasert polykarbonat – vel å merke uten at det går på bekostning av den helt spesielle gjennomsiktigheten, styrken eller robustheten.

www.kartell.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer