03.08.2020  |  Interior  |  Bransjenytt

Nå kan du bestille ferdigblandet maling på nett hos Jernia

Jernia ønsker å hjelpe kundene med å lykkes hjemme. Med ny og brukervennlig produktvelger og en innovativ fargevelger på jernia.no, er det enda enklere å kjøpe maling.

«Ved å kunne kjøpe maling på nett forenkles prosessen både for kundene og for butikkene» poengterer Jernia. Med nettløsningen får kundene hjelp til å finne riktig type maling og glansgrad ut fra hvilket rom og overflate som skal males. Den innovative fargevelgeren hjelper med å finne riktig komplementærfarge til valgt hovedfarge. I tillegg får kundene veiledning og hjelp til å finne riktig utstyr til forarbeid, grunnarbeid og selve malingsjobben. Både maling og utstyr bestilles via nett som «Klikk og Hent» og forhåndsbetales i nettbutikken. Bestillingen går til ønsket butikk som i løpet av 3 timer vil ha malingen ferdig blandet, samt alt utstyr ferdig pakket. Effektivt for kundene som sparer masse tid og slipper kø, samt smidigere for butikken som kan behandle bestillingen ved anledning i forhold til kundetrafikk.
Malings- og produktvelgeren er utviklet i samarbeid med Jotun og hadde myk lansering i midten av juni. All funksjonalitet er på plass, og det forberedes full lansering i august i alle kanaler.

-Vi har allerede behandlet ett stort antall ordre gjennom løsningen, uten noe form for markedsføring. Dette tyder på at kundene er klare for en ny måte å kjøpe maling på og at løsningen oppleves som både brukervennlig og nyttig, sier Henrik Sørhaug, leder for jernia.no og prosjektleder for «Ferdigblandet maling på nett»
–På sikt ønsker vi å kunne tilby hjemlevering av ferdigblandet maling og utstyr, og denne delen av prosjektet er allerede i prosess, påpeker Sørhaug.


www.jernia.no/interiormaling-og-malerverktoy

www.jernia.no/hjelperdeg/fargeraadgiver

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer