06.11.2020  |  Dining  |  Utstyr

ROCKS: Shake it like a pro

Innhold fra partner Hva er dette?

Selv om det nå kanskje blir færre bar- og restaurantbesøk, trenger du ikke å gå glipp av festen - eller kosen. Med lanseringen av en ny shaker og vakre cocktailglass inviterer Zone Denmarks bar- og cocktailkonsept ROCKS til en stemningsfull kveld.

En date med din utkårede eller en festlig aften med vennene får en ekstra dimensjon når hjemmebaren står klar med lekkert barutstyr og flott utskåret garnityr.

Entusiastene kan glede seg over den nye Boston-shakeren. Den består av to deler i henholdsvis rustfritt stål og klart glass, slik at du kan kontrollere at innholdet har helt riktig farge og konsistens før det helles i serveringsglassene. De to materialene deles enkelt når du vrir dem lett.

Og apropos glass. Når du har tatt deg bryet med å lage deilige drinker, bør de også serveres med stil. Den danske designduoen Mavro//Lefevre har nemlig ikke bare designet Boston-shakeren. De står også bak en ny ROCKS-glasserie som er laget av håndblåst, blyfritt krystallglass og har en ekstremt enkel design, som tidligere i år fikk den prestisjetunge Red Dot Award. 

Fire av glassene har en massiv bunn som gir en deilig tyngde i hånden. Samtidig svever de optisk på bordet takket være en nesten usynlig forhøyning. De to andre glassene i serien har en lav skål på en høy og slank fot, perfekt til for eksempel elegante daiquirier, fristende G&T og fruktige margaritaer.

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer