28.04.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Et nytt kapittel for Royal Copenhagen

Etter 8 gode år på Store Torv åpner Royal Copenhagen dørene til en verden av porselen i en ny og stor konseptbutikk i gågaten ved Søndergade 74.
Åpningen av en større butikk har lenge stått på tegnebrettet på Royal Copenhagen, som fortsatt opplever en økende etterspørsel fra kundene etter unike opplevelser og produkter i merkevarens eget univers:
–Vi har lenge ønsket å kunne utvide Royal Copenhagens merkevare og sortiment i større grad. Vår nye butikk har rammene for akkurat dette samtidig som vi også har muligheten til å skape miljø for en ekstraordinær kundeopplevelse gjennom arrangementer og aktiviteter som malingsverkstedene våre. Vi er glade for at Royal Copenhagen vil bli enda mer synlig i det stemningsfulle og voksende handelsliv i Århus, sier Søren Busk, leder for detaljhandel for Royal Copenhagen i Danmark.
Med nesten 300 kvadratmeter er den nye konseptbutikken en moderne merkevaredestinasjon for å gi eksisterende og nye kunder en sterk totalopplevelse av alle Royal Copenhagens kolleksjoner og unike produkter, samt selskapets unike historie og håndverk.
Veggseksjoner og åpne utstillingsvinduer med utstilte produkter og verktøy fra porselenproduksjon vil gi en følelse av Royal Copenhagens 245-årige historie. Den nye butikken har også et arrangementsområde hvor du som privatperson eller firma kan bestille de populære og eksklusive maler workshops med Royal Copenhagens dyktige blåmalere.
Et eksklusivt område i den nye butikken vil bli viet til den historiske Flora Danica kolleksjonen hvor utvalgte deler kan kjøpes basert på veiledning fra butikkens ansatte. I 230 år har Flora Danica vært et av de absolutte flaggskipene innen dansk håndverkstradisjon.
Et utvalg av unik kunst skapt på Royal Copenhagen av ledende danske kunstnere vil også bli mulig å oppleve i denne delen. Disse praktfulle gjenstandene belyser selskapets mangeårige kunstneriske arbeid og arv innen porselen, steintøy og steingods, som gjennom årene har blitt videreutviklet av billedkunstnere og keramikere som har bidratt med sine kreative visjoner.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer