14.01.2022  |  Interior  |  Tilbehør

Nyheter från Spring Copenhagen

Innhold fra partner Hva er dette?

Det danske designselskapet Spring Copenhagen lanserer tre av sine velkjente design i en vakker, mørk versjon. Det er Satellite Mirror, Mirror Box og Uno Ora som får nye klær og et nytt minimalistisk utseende når de tre designene blir svarte.

Det lille speilet, Satellitt Mirror, designet av Christoffer Skjøtt, består av ulike biter av asketre og kan brukes både som en fin dekorasjon i rommet og som forberedelse til hverdagen. Speilet hviler på en slank fot, som er skjult bak rammen, og som resulterer i at speilet for observatøren nesten svever – akkurat som en satellitt.

Smykkeskrinet med tilhørende speil, Mirror Box, er designet av Danish Grounded Craftwork og laget av eik. Mirror Box tilbyr en funksjonell rominndeling og mulighet for å ta med det medfølgende speilet. I tillegg kan skrivebordet slås helt sammen slik at det ikke tar mye plass i verken skapet eller kommoden.

Uno Ora, designet av fabrikata, er en vakker og enkel benk som kan brukes både innendørs og utendørs. Benken er laget av mahogni og fungerer som den perfekte lille hylle, ekstra sitteplasser eller plass til små pauser hver dag.

Mere fra Living and Dining AS

Living and Dining AS

www.living-dining.no

Vi fokuserer på varemerker som legger vekt på kvalitet, funksjonalitet og design. Ønsker din butikk å føre noen av våre merker, ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan finne best løsning for dere som butikk. Våre merker er: UMAGE  Lene Bjerre Design Storefactory  Tassen  Spring Copenhagen…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer