15.04.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Monet & Friends – Life, Light & Colour

ÅRETS KUNSTOPPLEVELSE

–En digital kunstopplevelse som viser arbeider av Claude Monet og hans viktigste samtidskunstnere som Camille Pissarro, Pierre-Auguste Renoir, Paul Cézanne, Edgar Degas og mange flere, uttaler Caroline Francke Berg, salg – og markedssjef.

22. mai til 26. september gis en unik mulighet til å oppleve 1800-talls Europa sett gjennom Claude Monet og impresjonistenes øyne. Disse kunstnernes skildring av modernitet, bevegelse, lys og skygge har blitt beundret av en hel verden.

Nå to århundrer senere benyttes Sensory 4 teknologi som gjør kunstverkene tilgjengelige for mange flere. Fantastiske malerier er projisert i enorm skala i en dynamikk av lys, farge og lyd.

Monet and Friends er den 3dje digitale kunstutstilling som vises på Hadeland Glassverk.
De to foregående utstillingene, Van Gogh og Leonardo da Vinci var begge store publikumssuksesser, med over 80.000 besøkende.

–Voksne og barn kan fryde seg, og glede seg til årets utstilling. Vi ser frem til å åpne dørene for årets kunst opplevelse på Hadeland Glassverk, påpeker Caroline Francke Berg.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer