13.12.2021  |  Interior  |  Belysning

Lys opp i mørket

Lys opp de mørke vinterdagene med den nye versjonen av Umages Hazel LED-lampe i hvitt. Hazel er inspirert av den enkle naturlige hasselnøtten og skaper et vakkert møte mellom teknologi og naturens organiske former.

Lampens elegante messingdetaljer og børstet stål, tilfører et sofistikert preg til ethvert hjem, mens den nye hvite fargen skaper en rolig ramme rundt designet.

Hazel har innebygget LED-panel med hvit diffusor som sørger for en myk belysning i rommet. Hazel er kompatibel med strømskinner, og kan dimmes ved bruk av ekstern dimmer.

Designeren til Hazel, Jacob Rudbeck har bakgrunn fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Arkitektskolen, noe som viser seg i samspillet mellom lampens dynamiske kurver og solide materialer som skaper et skulpturelt design inspirert av en av naturens enkleste former.

Hazel finnes i to størrelser i sort og hvit, noe som gjør pendelen ideell for utallige formål og miljøer.

www.umage.dk

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer