23.05.2022  |  Furniture  |  Bransjenytt

Svensk møbelmesse er tilbake

Svenska Mässan blir ny arrangør for Möbelmässan Göteborg, som arrangeres igjen 13.-14. september i år. Messen arrangeres nå i samarbeid med MIBO – Møbel- og interiørbedriftenes Bransjeorganisasjon.

Tanken bak omorganiseringen av messen er å skape en bredere og mer dynamisk møteplass for den nordiske møbelindustrien, sier Farhad Kakavand, salgs- og forretningsutviklingssjef i Svenska Mässan.
– Vi ser store muligheter for å definere konseptet og videreutvikle lokalet sammen med MIBO, sier han.
Hos MIBO er samarbeidet også gode nyheter.
–Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med Svenska Mässan, som har lang erfaring og er en helhetlig arrangør med alle ressurser i huset, sier George Makdessi, styreleder i MIBO.
Møbelmessen i Gøteborg ble lansert for første gang i 2018 i arrangementssenteret Bananpiren og endret deretter sted i 2019 til Svenska Mässan. Som mange andre messer måtte messen avlyses de neste to årene på grunn av koronapandemien. Og det har kunne merkes, slår Farhad Kakavand fast.
– Aktørene i bransjen opplever et oppdemmet behov for å møtes og bygge nettverk. Derfor tror vi at høstmessen kan tiltrekke seg uvanlig mange utstillere og besøkende.
I skrivende stund melder messearrangøren at om lag 80 forhandlere kommer til messen som i år har fokus på stoppmøbler, belysning, tepper og brukskunst.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer