30.01.2023  |  Interior  |  Belysning

Lyset sprer seg

En overraskelse kommer sjelden alene. Det gjør den heller ikke når Flos lanserer sin nye pendel, som overrasker, både når det gjelder stil, lys og design.

Designeren er Marcel Wanders, som på en ukonvensjonell måte vever tradisjon og innovasjon sammen til en eksplosiv, fargerik lyskunst som setter scenen for en helt ny måte å tenke pendling på.
Flos liker å samarbeide med designere som utfordrer teknologi og design, så Flos sine ingeniører blir stadig utfordret i måten å se og oppfatte lys på. Og en slik designer er Marcel Wanders. Flos ba den nederlandske designeren om å designe en pendel der lyset sprer seg fra hele skjermen og ikke bare fra midten, noe den italienske lysprodusenten har oppnådd i den grad med Skynest.
24 LED-rør dekket med resirkulert polyester veves inn i hverandre som et stormasket nett som bygger bro mellom industri, teknologi og klassisk håndverk. En lampe som er så iøynefallende at den setter stilen i et rom.
Skynest er formet som et tradisjonelt anheng, men effekten og utseendet minner om en historisk kuppel, som fanger og løfter øyet på samme måte.
www.flos.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer