05.07.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Ny mulighet hos Norges Varemesse: Showroom

Lei lokaler når det passer deg!

Da norske myndigheter endret COVID-19- forskriften til å omfatte varemesser måtte Oslo Design Fair se på nye muligheter. Oslo Design Fair tilbyr muligheten til å leie showroom i messehallen. Leverandørene står fritt til å velge hvilke uker og antall uker de ønsker å benytte seg av tilbudet innenfor en gitt tidsperiode. Dette er en fin måte for leverandørene og fortsatt få kontakt med sine kunder til tross for at det ikke ble messe i år.

Flere leverandører har meldt tilbake at de trenger et sted å vise frem produkter og nyheter. Vi gir de derfor muligheten til å leie showroom hos oss i høst. Vi har fire størrelser man kan velge mellom, 20,48, 70 og 100 kvm og showroom inkluderer blant annet vegger, låsbar dør, et lite lager og generell grunnbelysning i showroom. Tilbudet gjelder for alle – også de som ikke normaltvis stiller ut på Oslo Design Fair.

Parallelt jobber vi mot januarmessen som går av stabelen 27.-29. januar. Da gleder vi oss til å ta imot alle utstillere og besøkende til en etterlengtet og effektiv handelsmesse!

www.oslodesignfair.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer