21.12.2021  |  Interior  |  Belysning

Selvfølgelighet

God stil går aldri av moten. Derfor ble også lampene Governor og Gothic det naturlige valget, da dagens eiere av LYFA skulle gjennomgå den enorme katalogen.

To lamper som utmerker seg ved å være laget av børstet messing med noe så fint som perforerte kikkhull og håndtak i mørkebrun valnøtt.

Der Governor er en bord- og gulvlampe, er Gothic en vegglampe med både en og to skjermer. Begge kolleksjonene utmerker seg med sine små detaljer i form av perforerte kikkhull, dekorativ belysning og et tidløst formspråk. Bak designene står danske Bent Karlby.

www.lyfa.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer