19.09.2021  |  Interior  |  Belysning

Lubben, søt og et boblende ytre

Applicata presenterer nå RoundNRound. En vendbar kammerlysestake med plass til telys i den ene enden - og vanlige lys i den andre.
RoundNRound er skapt med inspirasjon fra de klassiske, svenske julestakene i tre - krydret med elementer fra den tradisjonelle kammerstakenes bevegelige håndtaksfunksjon.
Designer Susanne Uerlings har dermed skapt en minimalistisk og organisk stake med to runde elementer som med et boblende og innbydende yte skaper atmosfære hvor som helst. Enten stemningen er for vakre, fargede lys eller fra telysenes skjær. Og lysestaken flyttes enkelt fra rom til rom via det lille sfæriske håndtaket.
www.applicata.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer