30.08.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Målet er å hente opp 1,5 tonn plast

Kjeden Möbelmästarna har startet et samarbeid med tidligere fotballproff Johan Elmander og den ideelle organisasjonen The Perfect World Foundation. Målet er å øke bevisstheten om plastens negative innvirkning på havet og å dirigere tiltak for å samle plast langs kyster og strender.

–Jeg bor nær kysten og naturen og ser tydelig hvordan strendene våre blir til en søppelfylling. Vi i Möbelmästarna vil ikke klare å løse problemet med plast i sjøen. Men ved å øke bevisstheten til kundene våre om den negative virkningen og ved å etablere samarbeid for å plukke opp plasten som allerede har havnet i naturen, gjør vi i det minste noe, sier Möbelmästarnas administrerende direktør, Dennis Andersson.

For hvert kjøp i en av Möbelmästarnas 30 butikker eller via e-handel, vil The Perfect World Foundation forplikte seg til å hente en liter plast. Målet er, sammen med The Perfect World Foundation, å plukke opp minst 1,5 tonn plast fra svenske havområder i løpet av 2021.


www.mobelmastarna.se

www.theperfectworld.com/se

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer