28.10.2020  |  Interior  |  Brukskunst

Skulpturelt design med uendelige kombinasjonsmuligheter

Innhold fra partner Hva er dette?

ORA-SERIEN AV DEBIASI SANDRI

Den italienske designduoen, Daniel Debiasi og Federico Sandri, står bak den vakre, nye Ora-serien fra Stelton, som kjennetegnes ved et harmonisk og organisk uttrykk. Filosofien bak designet har vært å skape en kolleksjon som ikke består av hverdagsobjekter, men av designgjenstander man knytter spesielle bånd til og som kan vare livet ut.

Ora-serien består av flere skulpturelle elementer. De kan stå alene eller plasseres i stilfulle komposisjoner som leker med kontrastene mellom det enkle rå stålet og de myke organiske formene og rolige fargene som går igjen i serien. Denne symbiosen mellom former og materialer resulterer i en varm, minimalistisk eleganse.

I serien inngår skåler og lysestaker i ulike former. Materialene er stål, tre og glass. Ora-skålenes matte ytterside og den blanke overflaten inni danner et spill av lys og refleksjoner, som brytes opp av den karakteristiske stålkanten. Kanten tilfører en overraskende dimensjon til de myke formene, hvor materialvalget vises bak den fargede overflaten. Skålene kommer i tre størrelser og to forskjellige fargeserier.

Ora lysestaker finnes i både blankpolert, rustfritt stål og i massiv bøk. Lysestakene kommer i to størrelser som kan brukes til både telys og kronelys, alt etter hvilken vei man plasserer staken. Ora telysestake er derimot fremstilt i gjennomfarget glass og har samme formspråk som skålene i serien.

Den trearmede lysestaken har også et organisk formspråk med sin buede form, som passer godt sammen med resten av serien. Staken kan stå alene eller i kombinasjon med flere, noe som gjør det mulig å kontinuerlig endre uttrykk etter hvordan man plasserer og snur stakene. Med de uendelige kombinasjonsmulighetene som serien tilbyr, kan man skape nøyaktig den stemningen man ønsker.

De mange elementene gjør Ora til en opplagt gaveidé til den designinteresserte som verdsetter tidløs design og høy kvalitet.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer