28.08.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Sov med god samvittighet

Juna lanserer ny bæredyktig kolleksjon av nattøy.

Alle design i den nye kolleksjonen er sydd av stoff fra tidligere sesongers sengetøy som resirkuleres og gir liv til feminine stiler. JUNAs sengetøy er kjent for sin bløte kvalitet – og for sitt bæredyktige tankesett, som hver sesong tilføyer nye økologiske serier til sortimentet.

Inspirasjonen fra naturen er en vesentlig del av brandets DNA og med det resirkulerte nattøyet verner JUNA nettopp om miljøet, samtidig med at nattøyet hyller motebildets nye naturlighet som har gjort pyjamas-looket til en markant trend også utenfor hjemmets fire vegger.

Kolleksjonens feminine topper, skjorter, shorts, kjoler og nattbukser er skapt ut av sengetøysdesignet Shirt, Cube og Multidot med inspirasjon fra 1970 årenes strikkekjoler og skjødesløse bohemstil, og kan kombineres på kryss og tvers av striper, prikker og farger til en skandinavisk garderobe i lys sand og himmelblå.

www.juna.dk

-SSK

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer