28.10.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Hvordan skape vakre rom og inspirere på sosiale medier?

Oslo Design Fair inviterer til fagdag der Aina Sollie Steen skal snakke om hjemmet som sosial møteplass og Randi Nestaker skal lære oss å kommunisere med bilder på sosiale medier.

Mandag 23. november fra kl 10.00 – 13.00 inviterer Oslo Design Fair til en hyggelig dag med både faglig og sosialt påfyll. Dagen blir avsluttet med en enkel lunsj. Du vil også få muligheten til å få personlige tips til hvordan du kan ta bedre bilder på sosiale medier.

AINA SOLLIE STEEN
Aina er en norsk billedkunstner og interiørdesigner som i en årrekke har jobbet med både kunstneriske og kommersielle prosjekter for magasiner, reklame og tv. Hun er for tiden aktuell som fagdommer på programmet Sommerhytta på Tv 2. Hun designer også egen interiørkolleksjon i samarbeid med Lama as. Kolleksjonen består av tekstiler, fat og lyslykter i tillegg til duftlys og serviset Nella Vita Stoneware.

Hvordan skape et rom med god atmosfære?
Aina snakker om det å skape et rom og en god atmosfære fremfor kun å møblere et rom. Møblering er en praktisk og funksjonell tilnærming til rommet, men hva trenger vi egentlig? Hva skal rommet brukes til? Og til slutt, hvem er vi egentlig når vi er hjemme?

Hun snakker om hvordan vi kan lage gode hjem for akkurat de som skal bo der. Hun kommer til å snakke om hjemmet som en sosial møteplass. Det er ikke bare klær som skaper folk, det gjør interiør også! I tillegg får du et kræsjkurs i farger, og kjappe og enkle stylingtips du kan få bruk for i eget hjem, og i showroom eller butikken din.

RANDI NESTAKER
Randi er for mange kjent som Ladybirds Nest, en livsstilsblogg med fokus på insprasjon, hverdagsglede og visuell formidling. Hun har utdannelse innenfor visuell kommunikasjon, konseptuell utvikling og merkevarebygging. I tillegg har Randi 15 års erfaring med retail fra merschandising i butikk til konseptutvikling på kjedenivå, digital markedsføring og netthandel. Hun har utviklet to nettbutikker og vært ansvarlig for deres konseptuelle utforming og sosiale medier. De siste årene har Randi arbeidet som Content Creator i nettmagasinet camillapihl.no.

Hvordan ta bedre bilder på sosiale medier?
Randi vil ta for seg noen grunnleggende, enkle trinn for å kunne ta bedre bilder til sine Instagram og sine sosiale medier – rett og slett en liten verktøykasse for hvordan man kan skape vakre bilder! Det legges til rette for at man skal kunne jobbe kreativt å ta bilder med mobilen under work shopen og få veiledning og tips underveis.
Randi ønsker at man skal kunne forlate workshopen inspirert og tryggere på hvordan man kan skape vakkert visuelt og engasjerende innhold til sine digitale flater.


Tid: Mandag 23. november 2020, kl: 10.00-13.00
Sted: Thon Hotell Arena, Lillestrøm
Enkel bevertning inkludert

https://min.oslodesignfair.no/buy-ticket

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer