22.02.2022  |  Furniture  |  Bad

La badet nå nye høyder

Zone Denmark lanserer nå RIM – en omfattende serie med lekkert og funksjonelt interiør til badekaret.


Delene i serien er laget av robust pulverlakkert aluminium som holder til mange års bruk i bademiljøet. Bak designet står det danske designstudioet VE2, som med RIM har skåret inn til beinet og skapt et skarpt uttrykk med øye for funksjonaliteten til de enkelte produktene.
Dusjhyllene har for eksempel løs bunn for enkel rengjøring og alle produkter - inkludert pedalbøtte og toalettbørste - finnes i veggmonterte utgaver med skjulte braketter. En detalj som skal fremme hygiene og gi hver gjenstand et lett og svevende uttrykk.
RIM-serien inkluderer tannbørstekrus, speil, hyller, såpedispensere, toalettbøtter, toalettbørste, toalettrullholder, toalettpapiroppbevaring, dusjhylle i to dybder, krok og dobbelkrok samt håndklestativ i fire varianter.
Såpedispenser, såpeskål, tannbørstekrus, pedalbøtte og toalettbørste finnes også i frittstående versjoner.
www.zonedenmarkshop.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer