29.04.2021  |  Furniture  |  Design

En god bit

Bit fra Normann Copenhagen er en skulpturell og allsidig krakk som kan vises i hjemmet på mange måter.

Bruk for eksempel Bit som en pidestall for en vakker blomsterdekorasjon, som et sidebord for lampen eller som en krakk for en ekstra gjest.Holdbare former som monolitter og kolonner har inspirert designeren Simon Legald i designet av multifunksjonelle Bit.

Det stramme uttrykket brytes av en karakteristisk overflate takket være små biter av 100 prosent resirkulert plast fra industri og husholdning. En spesiell metode der plastfragmenter varmes opp til smeltepunktet ved 120 grader, gjør det mulig å gjenbruke og smelte materialet flere ganger uten å endre dets egenskaper.

Resultatet er en unik dybde og komposisjon som gjør hvert Bit bord helt sitt eget. Bit kommer i fire, spennende fargekombinasjoner. Der hvor det flerfargede og gråmelerte synliggjør produksjon og materiale, smelter det svarte og hvite bordet ydmykt inn i det eksisterende interiøret. Med sin finurlige form og fengende fargespill, bringer Bit personlighet inn i enhver innredning.

www.normann-copenhagen.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer