23.01.2022  |  Interior  |  Belysning

Heliotropisme

Nordic Tales legger til et nytt medlem i designkatalogen; velkommen til Bright Helio-lampen. Bright Helio er oppkalt etter fenomenet heliotropisme, som finnes i alle planter, men mest kjent fra solsikken, som veldig tydelig orienterer seg etter solen om dagen.
Bright Helio er en hybrid mellom en pendel og en gulvlampe – den er lett som en pendel og fri som en gulvlampe. Lampen er strammet av en wire, som balanserer ved to kontaktpunkter. Lampeskjermens posisjon og helning kan justeres for å oppnå riktig belysning i rommet.
I likhet med Nordic Tales sin lampe, Bright Malus, har også Bright Helio en ledning, som er basert på ideen om en stilk som bidrar til å myke opp eller balansere den tette lampeskjermen.
Bright Helio holdes på plass av en vakker marmorbase, som i tillegg til å legge til et taktilt formspråk til designet, fungerer som en vekt for å holde tråden stram. Alle komponentene i lampen er tonet i vakre grå farger – fra det munnblåste glasset til den eksklusive marmorsokkelen.
www.nordic-tales.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer