20.09.2021  |  Furniture  |  Design

HAL Lounge Chair

Jasper Morrison, 2021

Kreasjoner av Jasper Morrison er ikke preget av et slående nytt eller fasjonabelt design, men representerer i stedet oppdateringen og perfeksjonen til en kjent typologi, som demonstrert med HAL Lounge Chair, som er Morrisons nyfortolkning av den polstrede firbeinte lenestolen med høy ryggstøtte.

Til tross for sine kompakte dimensjoner er lenestolen usedvanlig komfortabel. Den kommer med myke, løse sete- og nakkeputer eller, om ønskelig, med en integrert sittepute.

Takket være sin diskrete estetikk er HAL Lounge Chair ekstremt allsidig, egnet for bruk hjemme eller i offentlige rom, og kan stå enten alene, i par eller i grupper. En enkel design er imidlertid ikke synonymt med nøytral stil. Jasper Morrisons produkter bærer hans umiskjennelige signatur. Hans understatement i kreasjonene utstråler en følelse av ro, som ikke følger fasjonable trender og derfor holder seg godt over tid. Styrken til designet blir tydeligere over tid, når andre mer oppsiktsvekkende samtidskreasjoner lenge har blitt glemt.
HAL Lounge Chair kan kombineres med HAL Ottoman, slik at brukeren kan nyte sin fulle komfort med føttene oppe. Både HAL Lounge Chair og HAL Ottoman har avtagbare trekk.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer