25.10.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Volver x LK Hjelle

Funky brand match hos LK Hjelles nye showroom

LK Hjelles nye showroom i Oslo viser møbler og tilbehør som spenner fra norske klassikere til moderne innovativ design. Volver tilfører et friskt preg med sine kunstneriske tepper til innstillingene. Resultatet er en overraskende og frisk match mellom de to merkene.

LK Hjelles Signaturmix
Det nye utstillingsrommet har flere rom på ulike nivåer på over 300 kvm. med stor takhøyde, klassisk gipsdekor og minimalistisk interiør i et lokale til et tidligere kunstgalleri. LK Hjelle presenterer sine kolleksjoner med velkjent signatur av form, kvalitet og komfort.
Du kan nyte elegante klassikere fra midten av 50-tallet og bli inspirert av nyskapende moderne design i uventede farger. Volver tilfører nerve med sine fargerike og dristige håndlagde tepper. Utstillingsrommet er et dynamisk rom og utstillingsområdene endres over tid for å tilby konstant inspirasjon til de besøkende. Det er også et sted for utstillinger, møter, samlinger, arrangementer og fotosesjoner.

–Det er med stor entusiasme vi endelig kan vise frem vårt nye showroom! Vi er veldig glade for dette flotte rommet i første etasje, hvor vi får en helt annen eksponering og tilgjengelighet enn tidligere. Jeg er veldig glad for vårt samarbeid med Volver, våre møbler og deres tepper skaper spennende, morsomme og flotte utstillinger til inspirasjon for kundene våre. Sier Mari Holter Hovind, showroom manager.

Ksenia Stanishevski, grunnleggeren av Volver, legger til: «Slike merkesamarbeid er veldig fruktbare, og bygger bro over uventet ny kreativitet. Vi har akkurat begynt å se hva på showroomet og samarbeidet vårt kan bidra med.

Showroomet ligger i St. Olavs gate 3, Oslo, og er åpent for alle.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer