25.08.2021  |  Dining  |  Mat

Den skinnende mykheten

Dekorer kjøkkenet i vakre pastellfarger med en ny serie fra Rosenthal.

I august kunne den tyske porselensprodusenten Rosenthal presentere sin nye kolleksjon ‘Velvet’. Serien består av servise, glass og vaser, alle dekorert med et skinnende pastellmønster som favner en matt og nesten fløyelsaktig overflate. Avhengig av synsvinkelen og lyset, endres mønsteret og dets klarhet.

Velvet er tilgjengelig i to forskjellige farger: Velvet Blue og Velvet Rose. Fargeskjemaene er utviklet med spesielle iriserende metallfarger, såkalte interferensfarger.

Avhengig av lyset skimrer fargene forskjellige og skaper en følelse av eksklusivitet og luksus. Alle farger er cadmium- og blyfrie.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer