03.01.2022  |  Business  |  Bransjenytt

JYSK reåpner modernisert butikk i Oslo

Etter en omfattende modernisering, er JYSK atter en gang klare til å ønske kundene i Oslo velkommen med mer inspirasjon, nytt lys og tre-lignende gulv. Butikken finner du i Thorvald Meyers gate 11 og den reåpner 6. januar kl 09.00

I perioden November til Januar, har JYSK butikken i Oslo gjennomgått en ekstensiv transformasjon i henhold til JYSK sitt nyeste butikk-konsept.

Fra 6. januar kl 09.00 vil kundene møte en større og mer moderne butikk som tilbyr enda mer inspirasjon.

«Vi ser frem til å få vise kundene våre det fantastiske sortimentet i JYSK via enda flere inspirerende miljøer i butikken. Butikken blir også større, en XL-butikk, som vil si at kundene våre nå får anledning til å se og prøve online varer. Tidligere har disse kun vært tilgjengelig på JYSK.no,» sier Store Manager Rebekka Heggem.

JYSK investerer 250 millioner NOK

Reåpningen av butikken i Oslo er en del av en stor JYSK investering i Norge, hvor 250 millioner NOK går med på å oppgradere alle de norske butikkene til det nyeste 3.0 butikk-konseptet innen utgangen av 2024. Dette betyr at det hver andre uke til og med utgangen av 2024, enten vil åpnes eller moderniseres en ny JYSK butikk i Norge.

Det nye butikk-konseptet gjør det lettere å navigere i butikken, og å orientere seg blant det store utvalget av senger, møbler, interiør, og alt annet som skaper hygge i hjemmet.

Det nye lyset og tre-lignende gulvet i den moderniserte JYSK butikken i Oslo skaper en komfortabel og avslappende handleopplevelse.

«I JYSK har vi kvalitetsprodukter og et bredt sortiment som skal dekke et hvert behov, og hos oss finner du alltid et godt tilbud. Vi har kompetente og hyggelige selgere som står klare til å ta imot og veilede kundene våre til hva de måtte trenge innenfor søvn og bolig,» sier District Manager Reni Kristiansen.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge i 1988, og har i dag 103 butikker i landet.

Om JYSK i Oslo:
Butikken har 11 ansatte
Butikken reåpner 6. Januar kl 09.00
Butikken finner du i Thorvald Meyers Gate 11

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer