Under fikk Michelinstjerne

Verdens største undervannsrestaurant «Under» på Lindenes mottok 1 Michelinstjerne i år.

Pressefoto: Restaurant Under.

Snøhetta er arkitekten bak dette flotte prosjektet helt sør i Norge som har fått internasjonal oppmerksomhet for sin spesielle beliggenhet og kreativitet. Når gjestene kommer for å spise under havet, er det på spesialdesignet serviset laget av det norske firmaet Ment på Fåberg.  I 2019 var de hovedleverandør av servise til undervannsrestauranten Under på Lindesnes. Serviset ble bestilt av chef Nicolai Ellitsgaard for å presentere hans 18 retters meny.

Nå er deler av dette serviset «MENT for Under» i gjennomfarget porselen til salgs i butikken i Lindesnes Havhotell i tillegg til med andre produkter fra restauranten, som møbler designet av Snøhetta og produsert av Hamran Snekkerverksted.

Relatert innhold

18.04.2024Designbase.no

Rosendahl Design Group oppnår B Corp-sertifisering

17.04.2024Designbase.no

Nytt AI-verktøy kan utstyre forbrukere med IKEA-møbler

08.04.2024Global Design Partner

Sponseret

Fra resirkulert plast til slitesterke og multifunksjonelle produkter

05.04.2024Designbase.no

BoConcept får en internasjonal toppprofil

04.04.2024Witt A/S

Sponseret

iRobot introduserer ny prisvennlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

26.03.2024Designbase.no

Iittala avduker ny logo og font

25.03.2024Designbase.no

Se opp for den franske antiavfallsloven

22.03.2024Designbase.no

EuroCIS 2024 ble avsluttet

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023