04.12.2019  |  Bloom  |  Dekorasjon

Planter laget av planter

Verti Copenhagen har en bærekraftig agenda og jobber med kvalitetsprodukter produsert med utgangspunkt i bærekraftig materiale og i henhold til ordentlige produksjonsforhold.

Som noe nytt produseres deres VertiPlants nå i biopolymer som er et materiale som består av 94% plante- og organiske biomassematerialer fremfor tradisjonell plast.

ARBOBLEND® 3180 X som er den tekniske betegnelsen for denne typen biopolymer, er som bio-materiale EU-godkjent med 4 av 4 stjerner og er derfor 6% fra å være et CO2-nøytralt materiale. Materialet overholder matvarelovgivningen i forbindelse med kontakt med mat, slik at du kan plante urter eller lagre frukt og grønnsaker i VertiPlants uten konsekvenser.

Modulsystemet gjør det også mulig å skape grønne områder og et bedre innemiljø. Løsningen gjør det mulig å inkorporere planter i hjemmet, inkludert de stedene i bymiljøet hvor plassmangel ofte kan gjøre det vanskelig.

www.verticopenhagen.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer