Vegansk kafé på Oslo Design Fair

Kaféen i hall C skal i år betjenes av GRØNNMAT. Tone Berglihn og Claudia Stepien utvikler sunne og smakfulle plantebaserte matretter hvor de utnytter mest mulig av hver råvare.

Tone Berglihn og Claudia Stepien er lidenskapelig opptatt av vegansk mat og jobber målrettet for at vi skal få bedre helse og en sunn klode gjennom å dele sin lidenskap for det veganske kjøkken.
Claudia Stepien er utdannet klassisk pianist og pedagog. Etter mange år med interesse for vegansk mat startet hun konseptet GRØNNMAT I 2020. Kjærligheten til matlaging vokste seg enda større da hun i 2017 gikk over til et vegansk kosthold av hensyn til miljøet, dyrevelferd og med ønske om en mer bærekraftig livsstil. Med GRØNNMAT ville hun inspirere andre til å gjøre det samme. Tone Berglihn, som er utdannet smykkedesigner og har jobbet som markedssjef i Dyrket, slo seg sammen med Claudia i 2021, med samme ønske om å dele gleden av plantebasert mat med andre. GRØNNMAT jobber nå med å utvikle kokeboken matboks som vil inneholde deres favorittoppskrifter.

Her er menyen de har satt sammen for Oslo Design Fair:

ROSA – smoothiebowl med granola og mandelsmør
GRØNN sandwich
RØD sandwich

Kald grøt – med granola og bær
Salat med surdeigsbrød
Vegansk bakst

Empress Kombucha
Matcha latte
Kaffe

Det er bare å glede seg til messen i august!

Relatert innhold

27.03.2024Designbase.no

Light + Building viste fremtiden i Frankfurt

26.03.2024Designbase.no

Iittala avduker ny logo og font

22.03.2024Designbase.no

EuroCIS 2024 ble avsluttet

20.03.2024Designbase.no

Design House Stockholm får ny administrerende direktør

19.03.2024Designbase.no

Ny pris hyller bærekraftig og vakker kollektiv konstruksjon

15.03.2024Designbase.no

Creativeworld-utstillere donerer kunstutstyr til barn

13.03.2024Designbase.no

Hold deg unna Facebook

08.03.2024Designbase.no

IKEA uniformer gjenbrukes i en ny tekstilkolleksjon

Events

Se alt

Hold deg oppdatert med designbase.no

Få gratis innsikt i de nyeste produktene, trendene og tendensene, spennende intervjuer, temaer og spennende arrangementer.

Copyright 2023